Gas en elektra afsluiten en persoonlijk advies nodig?

Gas en licht besparen

Als nieuwe klant krijg je bij vele maatschappijen korting die kan oplopen tot honderden euro's. Je krijgt deze korting omdat ze nieuwe klanten willen hebben. De korting is berekend in je maandelijkse lasten. Sommige energieleveranciers zijn iets duurder in de prijs per KwH, maar compenseren jouw totaalprijs weer met een hoge welkomskorting waardoor je bij hun het meest voordelig uit bent. We hebben ze allemaal in een overzichtelijke energieleveranciers vergelijken lijst gezet waarbij de meest voordelige helemaal bovenaan staat.

Gemakkelijk overstappen

Hoe gemakkelijk het afsluiten of overstappen naar een andere gas en/of elektra leverancier is, het is vaak een grote drempel om dit ook daadwerkelijk te doen. Waarom zou je? Nu er geen monopoliepositie meer is en de markt is opengesteld voor concurrentie, is het steeds moeilijker voor energieleveranciers om aan klanten te komen. Om die reden hebben veel gas en licht leveranciers welkom's kortingen die stevig kunnen oplopen.

Bespaar elk jaar op je gas & licht

Als je ieder jaar een kwartiertje de tijd neemt om energieprijzen te vergelijken en bijvoorbeeld een jaar (of meerdere jaren) een contract afsluit bij degene die het voordeligst is voor jou met de voor jouw gewenste voorwaarden, dan bespaar je letterlijk honderden euro's per jaar! Eenmaal een contract te hebben afgesloten bij een nieuwe leverancier, wordt je huidige leverancier automatisch opgezegd door de nieuwe. Je zult dus nooit het risico lopen op dubbele kosten en je zult nooit zonder gas en elektra komen te zitten.

Wat als mijn contract nog niet is afgelopen?

Je nieuwe contract gaat in zodra je oude contract is afgelopen. Online gas en licht afsluiten is zo gedaan, het enige dat uzelf moet doen zijn uw meterstanden doorgeven. Weet u niet waar u dit vindt, dan legt uw nieuwe energieleverancier dit u graag uit.

Stap 1: vergelijk

Vergelijk leveranciers

en bekijk waar u het voordeligst gas & licht afsluit tegen uw voorwaarden.

Stap 2: maak een keuze

Maak een keuze

uit de verschillende aanbieders en bespaar voortaan op uw gas & elektra!

Stap 3: sluit de deal

Sluit de deal

en bekijk waar u het voordeligst gas & licht afsluit tegen uw voorwaarden

Stap 4: bespaar direct

Bespaar direct

letterlijk honderden euro's op uw gas & licht per jaar!

Wat zeggen anderen?
Klant testimonial 1

Ons gezin bespaart nu € 430,- per jaar! De adviseurs hebben ons persoonlijk geholpen en zijn blij dat we nu geld overhouden voor leuke dingen!

5 Sterren
Klant testimonial 2

Nu we met pensioen zijn hebben we minder te besteden. Het is fijn om op onze energie en gas te kunnen besparen. Zo houden we geld over voor onze kleinkinderen!

5 Sterren