Disclaimer

Gaslichtbesparen.nl is een onafhankelijke vergelijk website voor gas en/of elektra leveranciers. Het contract sluit u niet via ons af maar rechtstreeks bij de gas en/of elektra leverancier. Deze website is opgezet om consumenten bewust te maken van de verschillende aanbiedingen en acties van hen door deze in een overzicht te vermelden.

Het aanbod van de volgende energieleveranciers worden met elkaar vergeleken: Qurrent, Essent, NLEnergie, Pure Energie, Miky Energie, Budget Energie, Oxxio, Engie, Nuon, Energiedirect.nl, E.ON, Greenchoice, Delta Energie. De pakketten hebben de door u gekozen specificaties. Het is mogelijk dat de pakketten op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn zij niet op vergeleken. Als u een abonnement afsluit dan ontvangt deze website eenmalig een advertentievergoeding van de verkopende partij. Deze vergoeding heeft geen invloed op het resultaat van de vergelijking. Deze vergelijker is ter indicatie. Prijzen (incl. btw) en/of andere specificaties kunnen afwijken. Aan deze of enig andere onjuistheid kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan kunt u dit melden bij de webmaster. De prijzen op de website van de energieaanbieder zijn te allen tijde leidend. Om een goede schatting van de prijs te geven hebben wij de volgende aannames gemaakt: We gebruiken de gemiddelde prijs van de netwerkbeheerders. Bij het ontbreken van een gasregio zullen de gasprijzen van regio 1 gebruikt worden. De besparing is een schatting. Voordat consumenten overstappen hebben zij meestal een variabel pakket. Daarom wordt de besparing berekend aan de hand van de variabele pakketten zonder acties (in dit geval van E.on, Electrabel en Nuon). Voor statistische doeleinden worden acties opgeslagen. Dit gebeurt volledig anoniem. Data kan gedeeld worden met derden.

De duurzaamheidscore (percentage groene of grijze energie) is gebaseerd op onafhankelijke informatie van de World Information Service on Energie (wisenederland.nl).

Stap 1: vergelijk

Vergelijk leveranciers

en bekijk waar u het voordeligst gas & licht afsluit tegen uw voorwaarden.

Stap 2: maak een keuze

Maak een keuze

uit de verschillende aanbieders en bespaar voortaan op uw gas & elektra!

Stap 3: sluit de deal

Sluit de deal

en bekijk waar u het voordeligst gas & licht afsluit tegen uw voorwaarden

Stap 4: bespaar direct

Bespaar direct

letterlijk honderden euro's op uw gas & licht per jaar!

Wat zeggen anderen?
Klant testimonial 1

Ons gezin bespaart nu € 430,- per jaar! De adviseurs hebben ons persoonlijk geholpen en zijn blij dat we nu geld overhouden voor leuke dingen!

5 Sterren
Klant testimonial 2

Nu we met pensioen zijn hebben we minder te besteden. Het is fijn om op onze energie en gas te kunnen besparen. Zo houden we geld over voor onze kleinkinderen!

5 Sterren